Kunstner
Anne-Marie Pedersen

Om mig

Anne-Marie PedersenNaturens former og farver er min inspirationskilde. Det smukke nordiske lys, himmel, hav, sø og strand. Ja stort set alt, der rammer mine sanser, males ind i mine billeder. Jeg arbejder abstrakt/ekspressivt, og mine malerier bliver til i selve arbejdsprocessen, som er spontan og intuitiv. Jeg arbejder med akryl, olie og pasteller. Har som regel gang i flere malerier samtidig. Der eksperimenteres, formes og forandres. Kontraster, det lyse mod det mørke, tykke og tynde lag, med pensel, spatel og fingre. Processen slutter først, når billedet giver mig en følelse af glæde og forløsning.

Jeg har malet og tegnet siden min ungdom. Har modtaget undervisning på adskillige højskoleophold, workshops på kunstfestivaler, og andre kurser.

Jeg har gennem mange år udstillet dels i virksomheder, på kunstmesser, gallerier og haft flere separat udstillinger. Jeg er bl.a. medlem af ”Kunstrunden Nordsjælland” med åbne døre arrangementer. ”Gribskovmalerne”, Galleri Langager, Farvegladerne og FNYK.